Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Προϊόντα

Χρειάζεσαι και εσύ έναν γρήγορο και “έξυπνο” εκτυπωτή για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου; Στο PWU σου έχουμε τη λύση, με μία μεγάλη ποικιλία σε laser εκτυπωτές για συνεχή και εύκολη χρήση στο σπίτι ή το γραφείο;

 

Προτού όμως δούμε τα καλύτερα μοντέλα εκτυπωτών που μπορείτε να βρείτε για εκτύπωση, θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε πριν καταλήξετε στην τελική αγορά!

 

Ασπρόμαυροι vs Έγχρωμοι Εκτυπωτές

Σίγουρα μία πιο οικονομική λύση για κάθε σπίτι αλλά και επιχείρηση είναι η αγορά ενός ασπρόμαυρου εκτυπωτή! Πρόκειται για τον πιο βασικό τύπο εκτύπωσης, ο οποίος παρέχει μόνο ασπρόμαυρα αντίγραφα! Οι ασπρόμαυροι εκτυπωτές δεν υστερούν σε τίποτα στην ένταση και απόδοση του χρώματος καθώς δημιουργούν έντονες σκιάσεις και εναλλαγές στις αποχρώσεις μαύρου, άσπρου και γκρίζου, οι οποίες αποτυπώνουν μία πολύ πιο καθαρή εικόνα, με ξεκάθαρες μεταβάσεις για ένα σωστό και ποιοτικότερο αποτέλεσμα!

Αντίθετα, οι έγχρωμοι εκτυπωτές με πολλαπλές αποδόσεις χρώματος παρέχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης πολύχρωμων εικόνων. Η απαίτηση για την κάλυψη όλης της χρωματικής παλέτας οδηγεί στην ανάγκη συνεχούς ανανέωσης της μελάνης στον εκτυπωτή, γεγονός που καθιστά τους έγχρωμους εκτυπωτές συχνά δύσχρηστους, όταν χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση μεγάλου όγκου υλικού. Οι έγχρωμοι εκτυπωτές σε περίπτωση απουσίας ενός χρώματος μπορεί να έχουν αλλοιωμένη, χαμηλή ή και μηδενική απόδοση της εικόνας και της αποτύπωσης των χρωμάτων.

Πριν καταλήξετε στην αγορά του μοντέλου εκτυπωτή που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες, πρέπει να σκεφτείτε ποιες είναι οι απαιτήσεις σας κατά τη χρήση του! Ο κάθε εκτυπωτής παρουσιάζει διαφορετικές ποιότητες απόδοσης, ανάλογα το μέγεθος, την ταχύτητα και την τεχνολογία του! Σημαντική παράμετρος της επίδοσης ενός μοντέλου εκτυπωτή είναι και η λειτουργία του με συμβατά μελάνια laser ή αυθεντικά μελάνια laser. Οι εκτυπωτές laser αποδίδουν πιο ακριβείς λεπτομέρειες από τους εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, ειδικά όταν πρόκειται για λεπτές γραμμές ή μικρά γράμματα. Αν ενδιαφέρεστε για την τακτική τύπωση φωτογραφιών, οι εκτυπωτές InkJet είναι η λύση που χρειάζεστε για να έχετε πλούσια εικόνα. Αντίθετα υπάρχουν εκτυπωτές, οι οποίοι  παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στην εκτύπωση κειμένων ενώ ορισμένα από τα μοντέλα που θα δούμε παρακάτω ενδείκνυνται για καλύτερη απόδοση σε φωτεινά και λεπτομερή γραφικά.

Λειτουργίες Laser Εκτυπωτών

Το αποτύπωμα ενός εκτυπωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική προϋπόθεση, αν ενδιαφέρεστε για συχνές εκτυπώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Για οικιακή χρήση του εκτυπωτή σας, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα μοντέλο, με μικρό όγκο και εύκολα χειρισιμό! Χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε σε ένα εκτυπωτή για να είναι εύχρηστος:

  1. Η οθόνη αφής, ώστε να έχετε καλύτερη διαχείριση των ρυθμίσεων του.
  2. Το καλώδιο USB, παρά τη δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, καθώς μπορεί να μην έχετε πάντα δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο Wifi.

Για επαγγελματικούς χώρους η ασύρματη λειτουργία σύνδεσης είναι εξίσου σημαντική προϋπόθεση πριν την αγορά, ενώ η ταχύτητα εκτύπωσης και η ενσωματωμένη τεχνολογία τους είναι επίσης στοιχεία που πρέπει να προσέξετε!

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το σπίτι

Δημοφιλή μοντέλα Laser Εκτυπωτών

HP LaserJet M110we Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής

HP LaserJet M110we

Ο LaserJet M110we είναι ο μικρότερος εκτυπωτής laser παγκοσμίως, με γρήγορη απόδοση στην εκτύπωση, μεγάλη διάρκεια για πολλαπλές εκτυπώσεις και εφαρμογή HP Smart, που εξοικονομεί χρόνο. Χρησιμοποιεί τεχνολογία με μελάνια (inkjet) και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα. Είναι συμβατός με Windows και Mac, αλλά όχι με Linux. Λειτουργεί με 1 δοχείο μελάνης και οι διαστάσεις του είναι 34.6Χ36.0X28.0cm. Υποστηρίζει την ασύρματη εκτύπωση μέσω WiFi και είναι ιδανικός για σπίτι ή γραφείο.

 

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το σπίτι

Canon i-Sensys LBP233dw Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser

με WiFi και Mobile Print

i-Sensys LBP233dw

O i-Sensys LBP233dw της Canon διαθέτει αποκλειστικά λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα. Υποστηρίζει τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης μέσω WiFi και ξεχωρίζει για την μεγάλη ταχύτητα με την οποία τυπώνει, καλύπτοντας τις ανάγκες εκτύπωσης των περισσότερων γραφείων. Είναι συμβατός με Windows, Mac και Linux. Λειτουργεί με 1 δοχείο toner.  Αν συνδυαστεί με συμβατά τόνερ μειώνεται σημαντικά το κόστος εκτύπωσης. Οι διαστάσεις του είναι 40.1Χ37.3X25.0cm.

 

 

Xerox B230V/DNI Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser

με WiFi και Mobile Print

Xerox B230V/DNI

O B230V/DNI της Xerox διαθέτει αποκλειστικά λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα. Υποστηρίζει τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης μέσω WiFi και προσφέρει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και έτσι ώστε να αποφεύγετε την χειροκίνητη αλλαγή του χαρτιού, χαρίζοντας μία all tech εμπειρία εκτύπωσης! Είναι συμβατός με Windows και Mac, αλλά όχι με Linux. Λειτουργεί με 1 δοχείο toner.

 

Lexmark B2236dw Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser

Lexmark B2236dw

Εκτυπωτής, μικρών διαστάσεων, εξοπλισμένος με δυνατότητες δικτύωσης και οικονομικά προσιτός. Το υψηλής απόδοσης Lexmark B2236dw παρέχει μονόχρωμη εκτύπωση με τρομερή ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης, τυπική συνδεσιμότητα Wi-Fi και λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης.

 

HP 150nw Έγχρωμoς Εκτυπωτής Laser

HP 150nw

Μοναδική ποιότητα εικόνας και υψηλή παραγωγικότητα σε απόδοση εκτύπωσης με τον μικρό έγχρωμο εκτυπωτή HP Laser 150nw για έγχρωμες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, από  τον υπολογιστή ή το smartphone σου με τη σύνδεση του σε δίκτυο Wifi. Μικρός και εύχρηστος, με υψηλή ταχύτητα απόδοσης, για γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι