Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Προϊόντα

Είστε και εσείς ένας από εμάς που δεν μπορούν χωρίς εκτυπωτή, που θέλετε να διαβάζετε τα πάντα τυπωμένα σε χειροπιαστό χαρτί; Είμαστε εδώ για σένα, για να σου προτείνουμε τα πιο γρήγορα και αποδοτικά μοντέλα εκτυπωτών για καθημερινή και πολύπλευρη χρήση!

Η αλήθεια είναι ότι οι οικιακοί εκτυπωτές – πολυμηχανήματα αποτελούν μία πρακτική λύση και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη ιδιαίτερα αν χρειάζεστε ένα πολυμηχάνημα, με πλήθος λειτουργιών για τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σας! Μερικές μόνο από τις κύριες λειτουργίες τους είναι: εκτυπώσεις φωτογραφιών, εκτυπώσεις εγγράφων για τη δουλειά σας και τις σχολικές εργασίες των παιδιών σας, φωτοτυπίες, αποστολή εγγράφων μέσω φαξ, σάρωση αρχείων με σκάνερ και πολλές ακόμη που ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο εκτυπωτή που θα επιλέξετε και τα χαρακτηριστικά του..

Οι εκτυπωτές inkjet αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή για χρήση στο σπίτι ή την οικογένεια, σας καθώς πρωτοτυπούν ως προς την γρήγορη απόδοσή τους, την ποικιλία των λειτουργιών τους, την ευκολία στη χρήση τους, καθώς και την ποιότητα της απόδοσής τους ιδιαίτερα αν διαθέτουν συμβατά μελάνια εκτύπωσης που μπορούν να προσφέρουν πολύ καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης από τα απλά μελάνια, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο μηχάνημα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο αποδοτικά μοντέλα εκτυπωτών που μπορείτε να βρείτε:

1.BROTHER DCP-T520W Refill Tank Πολυμηχάνημα

Το Brother DCP-T520W είναι ένα πολυμηχάνημα inkjet εκτυπωτής που διαθέτει ρεζερβουάρ συμπλήρωσης και χαριζει τη δυνατότητα για εκτύπωση υψηλής χωρητικότητας με τεχνολογία μελάνης Brother. Οι εκτυπώσεις του είναι και έγχρωμες και μονόχρωμες και φτάνουν τις 27 σελίδες ανα λεπτό! Υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και λειτουργίας του μηχανήματος, δυνατότητα που συμβάλει στην άμεση εντολή για σάρωση και εκτύπωση απλά από την άνεση του σπιτιού σας!

Συνολικά, ο Brother DCP-T520W είναι ένας αξιόπιστος και οικονομικός εκτυπωτής που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και πολυλειτουργικότητα για τις ανάγκες ενός νοικοκυριού.

2.Canon PIXMA TS7451A Πολυμηχάνημα

Είναι ένας πολυλειτουργικός εκτυπωτής inkjet, ιδανικός για οικιακή χρήση. Προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες, όπως εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση, καλύπτοντας έτσι τις βασικές ανάγκες εκτύπωσης ενός οικιακού γραφείου ή οικογένειας.

 

Ο PIXMA TS7451A MFP προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με υψηλή ανάλυση εικόνας, καθαρό και άρτιο αποτέλεσμα σε κείμενα, φωτογραφίες και άλλα είδη εκτυπώσεων. Επιπλέον, ο εκτυπωτής υποστηρίζει τη χρήση διακριτικών μελανιών, προσφέροντας βελτιωμένη ακρίβεια χρωμάτων και απόδοση λεπτομερειών στις εκτυπώσεις.

Μερικά μόνο ακόμη από τα πλεονεκτήματα του εκτυπωτή PIXMA TS7451A είναι η ευκολία στη χρήση του μέσα από τη λειτουργία οθόνης αφής, η αυτόματη διπλή όψη εκτύπωσης, η δυνατότητα εκτύπωσης σε CD/DVD καθώς και η συνδεσιμότητά σου σε φορητές συσκευές.

3.Εκτυπωτής Inkjet CANON PIXMA

Η σειρά εκτυπωτών Canon PIXMA είναι μία από τις πιο δημοφιλείς για οικιακή χρήση. Τα μοντέλα αυτής της σειράς προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε συνδυασμό με αξιόπιστη λειτουργία και ευκολία χρήσης.

Το μοντέλο Canon PIXMA TS7451A είναι ένα πολυμηχάνημα inkjet εκτυπωτής που προσφέρει εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή. Διαθέτει πολύ υψηλή ανάλυση εκτύπωσης 4.800 x 1.200 dpi και μπορεί να εκτυπώσει έγχρωμα και μονόχρωμα έγγραφα με ταχύτητες έως 15 σελίδες ανά λεπτό. Επιπλέον, διαθέτει σαρωτή επίπεδης επιφάνειας και μπορεί να αντιγράψει έγγραφα με ταχύτητα 6 σελίδες ανά λεπτό.

Το Canon PIXMA TS7451A είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi και εφαρμογές για σάρωση και εκτύπωση από κινητές συσκευές.

4.BROTHER MFC-J5955DW A3 Color Inkjet MFP

Ο BROTHER MFC-J5955DW είναι ένας εκτυπωτής με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και χρήσεων. Παρέχει δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ υψηλή ποιότητα και μεγάλη κλίμακα, καθώς φτάνει μέχρι και μέγεθος Α3.

Το MFC-J5955DW προσφέρει επίσης δυνατότητα αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, καθιστώντας το ιδανικό για σπίτια που απαιτούν πολλαπλές λειτουργίες από ένα μόνο μηχάνημα.

Επιπλέον, η σύνδεση στο δίκτυο γίνεται εύκολα μέσω Wi-Fi ενώ οι δύο χώροι χαρτιού των 250 φύλλων έκαστος, παρέχουν μεγάλη χωρητικότητα και δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλων ποσοτήτων.

5.Epson EcoTank Inkjet Color L5296 Πολυμηχάνημα

Το Epson EcoTank Inkjet Color L5296 είναι ένα πολυμηχάνημα inkjet που έχει σχεδιαστεί για οικονομική εκτύπωση και απόδοση στο σπίτι ή στο γραφείο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα σύστημα ρευστότητας, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αναπληρώνετε το μελάνι με μπουκαλάκια μελανιού αντί να αγοράζετε συνεχώς καινούρια δοχεία μελάνης.

 

Με τη χρήση της τεχνολογίας PrecisionCore της Epson, το L5296 προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο αποτέλεσμα

Συνοψίζοντας οι inkjet εκτυπωτές συνδυάζουν οικονομικότητα, ποικιλία εκτύπωσης, πολυλειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση τους, ποιότητα στην απόδοση της εκτύπωσης, εύκολη συνδεσιμότητα και ασύρματη λειτουργία με τον εκτυπωτή ή το σαρωτή σας, καθώς και μία οικολογική επιλογή μέσα από τη λειτουργία τους για εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.

Στο PWU θα βρείτε όλες τις παραπάνω επιλογές για να μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας και με μία απλή εντολή από το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας