Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Προϊόντα

Προσωπικά Δεδομένα

Δραστηριότητα

Η εταιρεία PWU, ιδρύθηκε το 2016 με αντικείμενο την εμπορία αναλωσίμων εκτυπωτών και εκτυπωτικών μηχανημάτων. Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί στο χώρο ως μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία με ραγδαία ανάπτυξη και σταθερές συνεργασίες στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Ο Προσανατολισμός μας

Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, οι οποίοι ζητάνε αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις.

Μέσα από εισαγωγές τόσο από την Ευρώπη και Τρίτες Χώρες, καθώς και με σταθερές συνεργασίες με άλλες Ελληνικές εταιρείες έχουμε καταφέρει να διατηρούμε υψηλά στάνταρ ποιότητας των πριοόντων μας καθώς και των υπηρεσιών μας.

ISO 9001 & ISO 14001

Το 2020 λάβαμε πιστοπoίηση ISO 9001 & ISO 14001 από διεθνή αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης ποιότητας και υπηρεσιών.

Τμήμα Διαγωνισμών

Δημιουργήσαμε μέσω της εμπειρίας, της ευρείας γκάμας προϊόντων και του κατάλληλα εκπαιδευμένου σε θέματα δημοσίου τομέα προσωπικού μας, ένα άρτιο τμήμα διαγωνισμών δημοσίου προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετούμε και να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του κρατικών φορέων και μηχανισμών.

Τμήμα b2b

Μέσω της εμπειρίας του εκπαιδευμένου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας μπορούμε να παρέχουμε πάντα ολοκληρωμένες προτάσεις στους επαγγελματίες συνεργάτες μας, με σκοπό πάντα την καλύτερη δυνατή λύση για την κάλυψη των αναγκών τους.

E-shop

To e-shop της εταιρείας μας σχεδιάστηκε σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και εύχρηστο ώστε όλοι οι πελάτες μας είτε επαγγελματίες είτε απλοί ιδιώτες να μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για τα νέα μας προϊόντα. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε άμεσα και ολοκληρωμένα όλους τους πελάτες μας καθώς 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.