Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Προϊόντα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ REFURBISHED DESKTOP PC

Οι Refurbished σταθεροί υπολογιστές είναι μία από τις πιο οικονομικές επιλογές στην αγορά, που εξασφαλίζουν ποιότητα λειτουργίας, πολύ καλή απόδοση, υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας και σειρά από πλεονεκτήματα που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο μιας μεγάλης επιχείρησης, μικρών επαγγελματιών και Gamer. Πρόκειται για την απάντηση σε κάθε χρήστη που απαιτεί μια συσκευή με υψηλές αποδόσεις σε μία πιο οικονομική τιμή.

Πλεονεκτήματα Refurbished Desktops

Τα Refurbished desktop, όπως αναφέραμε, προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με τα ολοκαίνουργια μοντέλα, χωρίς να υστερούν σε απόδοση λειτουργίας και αποτελεσματικότητα. Είναι μια οικονομική επιλογή για όσους επιθυμούν υψηλής ποιότητας υπολογιστή μέσα από πιο προσιτές τιμές.

Διαφορές μεταξύ Μεταχειρισμένων και Refurbished Desktops

Οι μεταχειρισμένοι υπολογιστές είναι απλώς χρησιμοποιημένοι, ενώ τα ανακατασκευασμένα desktop έχουν περάσει από διαδικασία ελέγχου, επισκευής και αναβάθμισης για να είναι σε άριστη, λειτουργική κατάσταση πριν δοθούν προς πώληση ξανά.

Έχουν Εγγύηση τα Refurbished Dektops;

Συνήθως, τα Refurbished Dekstops έχουν εγγύηση που παρέχεται από τον πωλητή. Η διάρκεια αυτής της εγγύησης μπορεί να ποικίλλει, αλλά συνήθως κυμαίνεται από μερικούς μήνες έως και έναν χρόνο.

Refurbished PC i7

i7 :Ένας από τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς επεξεργαστές υπολογιστή στην αγορά.

Ο επεξεργαστής i7 προσφέρει υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας και αξιόπιστη απόδοση, γεγονός που τον καθιστά ιδανική λύση για απαιτητικές εργασίες και gaming. Στο PWU μπορείς να βρεις μοντέλα σε Refurbished Desktop PCs με επεξεργαστή i7 και πλήθος επιλογών, με αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις σε προσιτές τιμές.

Refurbished Gaming PC

Για τους “επαγγελματίες” gamers, που αναζητούν ισχυρές μηχανές σε προσιτές τιμές, για να ζουν ολοκληρωμένα την online περιπέτεια, τα Refurbished Gaming PCs αποτελούν μια από τις καλύτερες, πιο δυνατές και αποτελεσματικές επιλογές στην αγορά. Μπορεί τα refurbished PC να μην αποτελούν μία ολοκαίνουρια επιλογή, παρά όλα αυτά, παρά την λανθασμένη εντύπωση πολλών καταναλωτών, δεν υστερούν καθόλου σε απόδοση και ποιότητα λειτουργίας. Αντίθετα, η αναβάθμιση, κατά την επισκευή τους σε κάρτα μνήμης, επεξεργαστή και άλλες λειτουργίες, συμβάλλουν συχνά στην ακόμα καλύτερη ποιότητα λειτουργίας. Οι refurbished σταθεροί υπολογιστές, μπορούν να χαρίσουν στον κάθε gamer ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, ακόμα και όσον αφορά σε παιχνίδια προσομοίωσης που αποτελούν κάποια από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια για ένα μηχάνημα. Ανακαλύψτε τα μοντέλα σε Refurbished PC από το PWU και απολαύστε την μία μοναδική εμπειρία gaming. Οι τιμές των Refurbished Desktop PCs ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο και την κατάσταση της συσκευής. Οι δικοί μας refurbished υπολογιστές, στο PWU βρίσκονται συνήθως σε άριστη κατάσταση ( Grade A+), παρέχουν υψηλή αξία για τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν σε σύγκριση με τις ολοκαίνουργιες εκδόσεις, ενώ παρέχονται σε τιμές πολύ προσιτές για τους καταναλωτές.

Μπορώ να Αναβαθμίσω ένα Refurbished Desktop;

Τα Refurbished Desktops μπορούν και να αναβαθμιστούν όπως και ένας νέος υπολογιστής. Αναβαθμίσιμα parts θεωρούνται η ram, ο σκληρός δίσκος που συνήθως είναι ssd και ο επεξεργαστής (cpu).

Επιλογή Refurbished Desktop PCs

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέλα όπως: HP Desktop PRODESK 6500, Lenovo ThinkCentre Desktop PC, Lenovo ThinkCentre 50t Desktop PC και πολλά ακόμα.Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και κάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα, μέσα από την ιστοσελίδα μας.