Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Προϊόντα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ REFURBISHED LAPTOP

Τι είναι τα Refurbished Laptops

Οι refurbished φορητοί υπολογιστές κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στην αγορά και αποτελούν όλο και πιο συχνή επιλογή του καταναλωτικού κοινού της Ελλάδας. Τι πραγματικά όμως σημαίνει ο όρος Refurbished Laptops και γιατί να τα επιλέξετε;
Πολλοί χρήστες θεωρούν ότι πρόκειται για μεταχειρισμένους φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι λειτουργικοί και πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή. Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε αυτή την λανθασμένη οπτική.
Πρόκειται λοιπόν για laptops, που έχουν επισκευαστεί και ελεγχθεί για να διορθωθούν πιθανά προβλήματα, όπως bugs, προβλήματα με τη μνήμη, κολλήματα οθόνης, δυσλειτουργίες του σκληρού δίσκου, μπορεί ακόμα να πρόκειται για εκθεσιακά μοντέλα ή για αγορές που έχουν επιστραφεί λόγω αλλαγής γνώμης του αγοραστή.
Ένα refurbished laptop έχει επισκευαστεί πλήρως και είναι απόλυτα λειτουργικό. Δεν πρόκειται για μια βραχυπρόθεσμη αγορά, η οποία θα χάσει την αξία της, αλλά για μία επένδυση σε ένα φορητό υπολογιστή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα ολοκαίνουριο laptop, αντιπροσωπείας.

Βασικά Χαρακτηριστικά των Refurbished Laptops

Τα χαρακτηριστικά των Refurbished Laptops είναι παρόμοια με αυτά των νέων μοντέλων, αλλά με αισθητές διαφορές στην τιμή. Παρόλα αυτά συχνά συγκεντρώνουν μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, καθώς μπορεί να έχουν αναβαθμισμένη RAM για καλύτερη απόδοση, SSD αντί για μηχανικούς σκληρούς δίσκους για γρηγορότερη απόκριση και βελτιωμένες οθόνες υψηλής ανάλυσης ή ακόμη και οθόνες αφής ανάλογα με το μοντέλο.

Διαφορές μεταξύ Μεταχειρισμένων και Refurbished Laptops

Οι μεταχειρισμένοι υπολογιστές είναι απλώς χρησιμοποιημένοι, ενώ τα ανακατασκευασμένα Laptop έχουν περάσει από διαδικασία ελέγχου, επισκευής και αναβάθμισης για να είναι σε άριστη, λειτουργική κατάσταση πριν δοθούν προς πώληση ξανά.

Πως Μπορώ να Αγοράσω Refurbished Laptops

Αν λοιπόν ψάχνετε να αγοράσετε refurbished laptop στην Αθήνα, μέσα από το PWU θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από refurbished φορητούς υπολογιστές, να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας, για προσωπική ή επαγγελματική χρήση και να προχωρήσετε εύκολα και γρήγορα στην αγορά σου μέσα από την ιστοσελίδα μας. Οι τρόποι πληρωμής συνήθως περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές ή με αντικαταβολή. Κάντε τις αγορές σας από το PWU και επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές μας και τα ανταγωνιστικά refurbished μοντέλα μας.

Πλεονεκτήματα Refurbished Laptops

Τα Refurbished λάπτοπ, όπως αναφέραμε, προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με τα ολοκαίνουργια μοντέλα, χωρίς να υστερούν σε απόδοση λειτουργίας και αποτελεσματικότητα. Είναι μια οικονομική επιλογή για όσους επιθυμούν υψηλής ποιότητας υπολογιστή μέσα από πιο προσιτές τιμές.

Έχουν Εγγύηση τα Refurbished Laptops;

Συνήθως, τα Refurbished Laptops έχουν εγγύηση που παρέχεται από τον πωλητή. Η διάρκεια αυτής της εγγύησης μπορεί να ποικίλλει, αλλά συνήθως κυμαίνεται από μερικούς μήνες έως και έναν χρόνο.

Μπορώ να Αναβαθμίσω ένα Refurbished Laptop;

Τα Refurbished Laptops μπορούν και να αναβαθμιστούν όπως και ένας νέος υπολογιστής. Αναβαθμίσιμα parts θεωρούνται η ram, ο σκληρός δίσκος που συνήθως είναι ssd και ο επεξεργαστής (cpu).

Refurbished Laptop i7

Ένα Refurbished Laptop με επεξεργαστή i7 προσφέρει υψηλή απόδοση και ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών, καθιστώντας τον κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές και πολύ συχνή χρήση. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση για κάθε Gamer ή επαγγελματία.

Τιμές Refurbished Laptops

Στο PWU θα βρείτε μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλα τα Refurbished Laptops, ανάλογα με το μοντέλο, την εταιρεία και την κατάσταση της συσκευής. Σε γενικές γραμμές, οι τιμές είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με τα ολοκαίνουργια μοντέλα, γεγονός που τις καθιστά πιο προσιτές στους καταναλωτές.